FAQ

Hvis du ønsker at benytte en rabatkode til maskaholic.dk, skal du først tilføje de ønskede varer til kurven. I kurven kan du herefter indtaste din rabatkode, ved at klikke på teksten “Har du en rabatkode? Klik her for at indtaste din rabatkode.” Når rabatkoden er tilføjet, vil dette fremgå af din ordreinformation, og du kan herefter gennemføre ordren. 

OBS: Det er vigtigt, at du indtaster koden præcis som den vises, hvis du tilføjer et mellemrum mellem tegnene, vil koden ikke blive godkendt.

Bemærk, at det kun er muligt at benytte én rabatkode pr. ordre. 

Hvis du ikke allerede har installeret MobilePay app’en på din telefon, skal du først downloade app’en og derefter aktivere den hos Danske Bank. App’en er tilknyttet en selvvalgt konto og er beskyttet af en selvvalgt kode. Når du har gennemført installationen og tilknyttet et kreditkort, kan du overføre penge til Maskaholic.dk. Indtast beløbet og vælg modtager.

Det er muligt at benytte Dankort, VisaDankort, MasterCard og Maestro via MobilePay.
Du kan læse mere om brugen af MobilePay her: www.mobilepay.dk/privat

Du har 14 dages fortrydelsesret når du køber på maskaholic.dk. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os besked om dette inden for 14 dage efter, at du har modtaget dine produkter. Dette gør du ved at skrive til info@maskaholic.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer. 

Så snart vi har pakket din ordre og klargjort den til forsendelse, sender vi dig en mail som bekræftelse på, at dine varer er på vej til dig.

Hvis du har spørgsmål til din ordre, må du endelig kontakte os på info@maskaholic.dk

Vi modtager meget gerne imod både ris og ros, forslag til nye produkter og generelle spørgsmål til vores webshop. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@maskaholic.dk med din feedback eller dine spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du kontakte os lige her.

Du kan også læse vores generelle handelsbetingelser her.