Handelsbetingelser

Opdateret 14. november 2019Generelle oplysninger

Mask-a-holic.dk er ejet af
AK Web, CVR nr.: 40564489
Skovalleen 19, 2880 Bagsværd
E-mail: info@maskaholic.dk
Telefon +45 9395 4742

Herefter benævnt som Maskaholic.dk


Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Maskaholic.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Maskaholic.dk med information om, at vi har afsendt varen. 


Betaling

På Maskaholic.dk kan der betales med VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro og MobilePay. Maskaholic.dk tillægger ikke gebyr på betalingskort.  Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Mask-a-holic benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Mask-a-holic’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.


Levering

Vi leverer til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Fragtpriser starter fra 27 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din(e) bestilte vare(r) vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen. Dine varer sendes med DAO, GLS eller PostNord. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke. Mask-a-holic.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da venligst Mask-a-holic.dk på info@maskaholic.dk.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Maskaholic.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@maskaholic.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, når du returnerer din ordre. 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Gavekort (både fysiske og digitale gavekort)

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.  

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

AK Web
Skovalleen 19, 2880 Bagsværd


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Maskaholic.dk har du 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvordan reklamerer jeg?

Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du skrive til info@maskaholic.dk. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Varen sendes til:

AK Web
Skovalleen 19, 2880 Bagsværd


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på Maskaholic.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Privatlivspolitik for Maskaholic.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os skriftligt på info@maskaholic.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. 

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@maskaholic.dk


Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Maskaholic.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.Abonnementsbetingelser

Dette afsnit vedrører specifikt køb af abonnement (Monthly Sheet Mask Box/Månedsabonnement) igennem Maskaholic.dk.


Generelt

Mask-a-holic stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://maskaholic.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Mask-a-holic.dk.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Mask-a-holic.dk og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Mask-a-holic.dk vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Mask-a-holic.dk.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne, herunder abonnementsbetingelserne.


Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login oplysninger”). Brugerens Login oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Mask-a-holic.dk samt ændre sit password.


Gebyrer og betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Mask-a-holic.dk tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.


Tilpasning og ændringer

Mask-a-holic.dk forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.


Opsigelse af abonnement

Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 1 måned fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man kontakte Mask-a-holic via info@maskaholic.dk
Brugeren modtager en bekræftelse på opsigelsen.


Betaling og modtagelse af månedsbox

Betaling for abonnementet vil blive trukket på din konto den sidste dag i den pågældende måned. Din månedsbox vil blive fremsendt i starten af den næstkommende måned, senest 5 hverdage efter betalingen er trukket.

Bemærk, at ved tilmelding til abonnement, vil den første betaling blive trukket med det samme, såfremt tilmelding sker senest den 10. i den pågældende måned. Hurtigst muligt herefter, vil vi fremsende din første månedsbox. Dine fremtidige månedlige betalinger vil herefter blive trukket den sidste dag på måneden, og den tilhørende månedsbox vil blive fremsendt i starten af den næstkommende måned.

Sker tilmelding til abonnementet efter den 10. i den pågældende måned, vil den første betaling bliver trukket den sidste dag i måneden. Din første månedsbox vil herefter blive sendt i starten af den næstkommende måned.Privatlivspolitik

Nedenstående information vedr. vores privatlivspolitik er identisk med den information du kan finde her og er en del af vores samlede handelsbetingelser, som du accepterer ved køb på maskaholic.dk.


Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Maskaholic.dk er ejet af AK Web. For at du kan indgå aftale med AK Web/Maskaholic.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos AK Web og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for AK Web har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige i AK Web er: Amalie Ploug.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Maskaholic.dk (AK Web) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@maskaholic.dk.

Cookies

På https://maskaholic.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://maskaholic.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere https://maskaholic.dk.