Om K-beauty

Missha, Tonymoly, Benton, SNP og Dr. Jart+ er nogen af de mest kendte inden for K-beauty. Men hvad er K-beauty egentlig og hvad er fidusen?


Hvad er K-beauty?

K’et i K-beauty står for ‘Korea’, så k-beauty er en forkortelse for skønhedsprodukter, der kommer fra Sydkorea. Så langt så godt.

Men hvorfor er K-beauty blevet en ting? Det er det fordi Sydkoreanere har en helt speciel måde at tænke hudpleje på. De bruger unikke ingredienser og investerer enorme mængder af tid i deres hudplejerutiner.

Særligt er koreansk hudpleje kendt for sin 10-trins rutine og sine sheet-masker. Sidstnævnte er blevet utroligt populære over store dele af verden. Det forstår vi selvfølgelig godt. Sheet-maskerne indeholder nemlig en essens med nærende ingredienser, som “tvinges” ind i huden ved hjælp af bomuldsmasken. Det er den perfekte fugtbooster til din hud i hverdagen.


Vil du være endnu klogere?

Hvis du ønsker at blive klogere på K-beauty, anbefaler vi bloggen K’eiSkin, som skriver på dansk om alt inden for koreansk hudpleje.

Hos Mask-a-holic har vi et stort udvalg af koreanske sheet face masks. Alle de masker vi fører, har vi selvfølgelig selv testet. På den måde har vi sikret os, at vi kun fører mærker og produkter af allerhøjeste kvalitet.


Læs mere om sheet-masker her.